You Are Viewing

LA FRANQUÍCIA

SIGUEU EL VOSTRE CAP
Mundopán, empresa especialitzada en el repartiment diari de pa a domicili, compta actualment amb més de 300 punts dins del territori nacional, on ofereix servei a milers de famílies diàriament gràcies a la seva xarxa de franquiciats.
Voleu formar part d’aquest gran equip?
Voleu obrir una franquícia a la seva zona?

MODEL DE NEGOCI

Mundopán ha triat el sistema de franquícies per a l’expansió nacional de la marca, és a dir, la cessió d’ús de la seva marca, els seus sistemes operatius i de gestió a persones que desitgen participar de l’èxit d’aquesta experiència empresarial.

Mundopán obre la porta al món de les franquícies a persones que vulguin iniciar el seu propi negoci i que vulguin desenvolupar aquesta activitat d’èxit en la seva zona, tot oferint els coneixements, eines necessàries i l’experiència de més de 8 anys al servei dels nostres clients. Confieu en la marca líder del sector.

MÈTODES DE TREBALL

El franquiciat es beneficiarà, entre d’altres, dels avantatges que vénen determinats per l’experiència adquirida en captació de clients, aplicació de mètodes operatius provats, disseny propi de bústies panera tèrmiques patentades, disseny personalitzat de les bosses de pa patentades, acords amb proveïdors per a les compres, economies d’escala i un sistema de repartiment i gestió de cobraments a través del nostre Sistema Informàtic de Gestió (SIG) que facilita la gestió eficaç del negoci dia a dia.

se_jefe

Empreneu el vostre propi negoci

Convertiu-vos en franquiciats de la xarxa líder de repartiment de pa a domicili.

[contact-form-7 404 "Not Found"]